Dyretannklinikken er Norges første og eneste spesialklinikk innen dyretannhelse

På Dyretannklinikken kan du få utført alle former for tannbehandling og kirurgi i munnhule og svelg på kjæledyret ditt. Vi tar imot primær-henvendelser fra dyreeiere samt henvisning fra veterinærer og dyreklinikker fra hele landet.

Vår målsetting er at vi skal være et ledende kompetansesenter innen vårt fagfelt, der dyr og eier føler seg ivaretatt på en varm og profesjonell måte. Våre ansatte vil alltid strekke seg langt for at dyreeiere skal føle at deres kjæledyr får den aller beste omsorg og behandling. Vi legger også stor vekt på et nært og godt samarbeid med henvisende klinikker og veterinærer. Vi vil bidra med informasjon og faglige råd vedrørende sykdomstilstander og skader i munnhule samt gi etterbehandlingsråd for pasienter som skal følges opp av henvisende veterinær/klinikk.

Vi holder til i helt nye og meget romslige lokaler på Sem i Tønsberg, og vi har det aller beste og nyeste utstyr til å kunne diagnostisere og behandle alle former for sykdommer og skader i munnhulen. Vi er blant annet den eneste dyreklinikk i vår region (Vestfold, Telemark og Buskerud) som har egen Cone Beam CT (høyoppløselig computer tomografi). Vi tar også imot henvisninger fra andre klinikker som ønsker CT undersøkelser av andre kroppsdeler på dyr enn hode og hals. Disse undersøkelsene blir avlest av utenlandske spesialister som vi samarbeider med. NB: Slike undersøkelser utføres kun på vegne av en henvisende klinikk.

…Vi er blant annet den eneste dyreklinikken i vår region som har egen CT

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke tilbyr vaksiner eller annen behandling som ikke er relatert til munnhulen.

VÅRT TEAM

INGELING BULL
Veterinær

Ingeling ble uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole i Oslo 1998. Hun har jobbet i kombinert heste- og smådyrspraksis fra 1998. Blant annet ved Mysen Dyreklinikk 1998-2002 og Enebakk Dyreklinikk 1999-2002.

I mai 2002 startet hun Tjøme Dyreklinikk, som hun drev frem til juni 2018. Hun var med å starte Dyretannklinikken sammen med sin mann, Sigbjørn Storli, i juli samme år.

LES MER

Ingeling har deltatt på en rekke etterutdanningskurs i inn- og utland innen tannhelse, anestesi og smertebehandling.

Ingeling har hatt en spesiell interesse for tenner og tannrelaterte problemer hos dyr siden 2009, da hun deltok på sitt første odontologikurs. Siden den gang har hun deltatt på en rekke kurs og Wet-labs innen dette fagområdet, blant annet ESAVS sin kursserie i Dentistry I-V, med avlagt og bestått eksamen etter hvert kurs. Hun har også deltatt på alle europeiske tannkongressene (EVDF) siden 2011 og de fleste amerikanske tannkongresser (AVDF) siden 2012.

Ingeling har i flere år mottatt henvisninger fra veterinærer i Østlandsområdet vedrørende tannrelaterte tilfeller da hun drev Tjøme dyreklinikk.

SIGBJØRN HESTHAMMER STORLI
Veterinærspesialist i dyretannhelse og oralkirurgi, Dipl. EVDC

Sigbjørn ble uteksaminert veterinær fra Justus Liebig Universität i Giessen, Tyskland i 1990. De første fire årene av karrieren tilbragte han som stordyrpraktiker i Førde og Hjelmeland i Ryfylke før han flyttet til Østlandet og begynte som smådyrparaktiker ved Groruddalen Dyreklinikk. I januar 1996 overtok han Lørenskog Dyreklinikk sammen med Katarina Storli, og de drev klinikken fram til de solgte den til Evidensia Dyrehelse i 2013.

LES MER

Sigbjørn har utallige kurs innen smådyrmedisin med hovedvekt på kirurgi og tannbehandling. I 2009 dedikerte han seg til tannbehandling og munnhulekirurgi på heltid, og har siden utelukkende jobbet med dette. Han begynte på en Europeisk spesialisering innen tannbehandling samme år og fullførte utdannelsen i 2017 og er med dette Norges eneste veterinærspesialist i tannsykdommer og oralkirurgi, Diplomate European Veterinary Dental College. http://www.evdc.org/https://ebvs.eu/colleges/EVDC/members/dr-sigbjoern-h-storli.

I forbindelse med spesialiseringen til tannspesialist jobbet Sigbjørn i alt 6 måneder direkte sammen med veterinærspesialist Jens Ruhnau i Danmark, samt at han hadde et 11 måneders engasjement ved Dentistry & Oral Surgery Sevice ved Ryan Veterinary Hospital of University of Pennsylvania fra 2013 til 2014. Etter hjemkomst fra USA fortsatte han ved Evidensia Lørenskog Dyreklinikk fram til juni 2018. I juli samme år åpnet han Norges første spesialklinikk for dyretannhelse og oralkirurgi sammen med ektefellen Ingeling Bull.

Sigbjørn har i en årrekke mottatt henvisninger vedrørende spesielle kasus innen sitt fagfelt fra over 100 klinikker fra hele landet, inkludert Norges Veterinærhøgskole.

Sigbjørn har publisert artikler i internasjonale tidsskrifter og lærebøker samt holdt en rekke forelesninger i inn- og utland.

Charlotte S. Fleischer
Aut. dyrepleier

Charlotte er utdannet dyrepleier ved Hansenberg i Danmark i 2016. Hun hadde sin tre-årige praksisperiode ved Evidensia Lørenskog Dyreklinikk og fortsatte på Lørenskog som autorisert dyrepleier etter endt utdannelse fram til hun begynte ved Dyretannklinikken i august 2018.

BENTE FIRMAN
Resepsjonist

Bente har bred erfaring innenfor kundeservice i ulike bransjer. Hun er en solstråle og er opptatt av å gi kundene en individuell, helhetlig og positiv opplevelse fra første stund. Bente har jobbet på Tjøme Dyreklinikk som resepsjonist fra 2017, og hun ble med oss videre da vi startet Dyretannklinikken.

KONTAKT OSS
Lurer du på noe? Send oss en melding

Telefon

+47 975 73 000

Adresse

Andebuveien 3, 3170 Sem

E-post

post@dyretannklinikken.no

Hjemmeside

www.dyretannklinikken.no